Reviews from De Sushi Chef Mill

Recent reviews

5.0
Sanne Derks
Yesterday

Op de spicy sushi mag wat mij betreft wel iets meer spicy kruiden.

Jeroen
19 November 2022

Het wordt saai.... Voor ons is er maar 1 chef! En dat is sushichef Mill!!

S.
19 November 2022

Bestelling stond op de afgesproken tijd klaar. Kwaliteit van de sushi was erg goed. Vis was echt heel erg vers, dit was goed te merken bij de sashimi. Ben hier zeer tevreden over en kom zeker weer terug. Personeel ook heel erg vriendelijk.

Peter Nabbe
9 November 2022
Amber Berents
6 November 2022
Alice
6 November 2022
Michiel Vet
4 November 2022
Iris
4 November 2022

Heerlijk!

Vermeulen
2 November 2022

Heerlijke sushi en netjes op tijd bezorgd. Aanrader!

Kim
31 October 2022

Super lekkere sushi en helemaal op tijd! Aanrader!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Mia
29 October 2022

Heerlijk verse, nog lauw warme sushi, echt top en de bijgerechten ook! Prijs kwaliteit ook echt perfect! Dit wordt een blijvertje!

Esther
20 October 2022

Werd netjes gebeld dat de bestelling iets later werd bezorgd. Vriendelijk en erg lekkere sushi!

Tom
16 October 2022
Marloes
16 October 2022

Heerlijk! Aanrader!

Manuel Vervoort
14 October 2022

Heel lekker!👍

Sandra
10 October 2022

We hadden deze keer een andere box besteld. We vonden dat er weinig smaak aan en vulling in zat.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Paul
2 October 2022
Martijn Slaats
1 October 2022

Ga zo door! Komen we zeker vaker terug!!

schoonderbeek
26 September 2022

Het was erg lekker. Alleen zou ik liever chili saus bij de garnalen willen hebben ipv mayonaise.

Mike
23 September 2022

Top restaurant

MNabuurs
18 September 2022
anne
14 September 2022

Super lekker gegeten en mooi optijd!!!!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

P
11 September 2022
Stephanie
8 September 2022

Vandaag voor het eerst de sushi geprobeerd. Stond al klaar en het smaakte super en erg vers! Tot de volgende keer

Thijs Onck
5 September 2022

Heerlijke, smaakvolle Sushi. Lekker gegeten Als ik iets zou moeten bedenken dan viel me op dat sommige sushi makkelijk uit elkaar vielen. Niet heel erg schokkend.

Bob
3 September 2022

Voor het eerst besteld… mega vers en gewoon top

Martijn Slaats
3 September 2022

Zeer goed, Voor herhaling vatbaar!!

Vos
2 September 2022

Vers, goede kwaliteit, lekker gegeten! Ik werd gebeld of ze het een half uur eerder mochten brengen ivm andere bestelling in dezelfde buurt, dat vind ik netjes en milieuvriendelijk.

Marchel Mol
30 August 2022

Bestelling geplaatst in de middag voor het hele gezin. Alles keurig op tijd en zeer netjes geleverd, door een zeer aardige jonge dame. Het zag er meer dan feestelijk uit, en de kwaliteit was van TOP niveau. Op naar de volgende bestelling, want dit smaakte naar nog veel meer. De complimenten aan de Chef en natuurlijk de rest van het team. We love The Sushi Chef...

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

William Katwijk
29 August 2022
Rian van den Heuvel
25 August 2022

Zelden zo lekkere sushi gegeten. Zag er allemaal prima uit en goede service! Keurig verpakt en leuk opgemaakt.

Tessa
18 August 2022

Erg lekker!! Zeker voor herhaling vatbaar. Jammer dat er een product vergeten was, dit is gelukkig goed opgelost.

Bianca
13 August 2022

Fijn dat er eindelijk een sushi afhaal in Mill is. Lekker!

J
31 July 2022

Half uur te laat en geen edamame ontvangen

Marjon Franken
29 July 2022

Eerste keer bij jullie besteld en ht was heerlijk.

Burgt
28 July 2022

Sushi was lekker alleen voor de 2de keer de sausjes vergeten dus eerder dat we de sausjes hadden waren we al klaar met eten. De frituur snacks waren echt te ver heen gebakken of het vet is te oud ivm na smaak...... of wel best jammer.

Jij en je baby
26 July 2022

heerlijk gegeten! heel blij dat ze nu in Mill zitten met hun pand!

Jolanda Mol
24 July 2022

We hebben weer genoten!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Frank Thomas
23 July 2022

Nu 2 x besteld en beide keren was het erg lekker. Wij gaan vaker bestellen.

Anouk
22 July 2022

Heerlijke sushi, kwaliteit is echt super! Maar het eten kwam 2 uur na bestelling terwijl in een mailtje werd aangegeven dat het een uur zou duren!

Theo
21 July 2022

Uitstekende sushi, we hebben er weer van genoten.

Danique
18 July 2022
Silvia
16 July 2022

Bestelling dag vantevoren geplaatst en zelf opgehaald. Ik moest nog ca. 10 minuten wachten op het tijdstip van ophalen want de sushibox was nog in bereiding. Dit was het wachten waard. De sushi was héérlijk en lekker vers! Het 'bonusproduct' was ook erg lekker. Wij hebben er van genoten! Tot de volgende keer want ik kom graag nog eens een bestelling ophalen!

Mo
9 July 2022

Kwaliteit van de sushi was perfect. Helaas zat er bij onze bestelling van 2 grote boxen overduidelijk voor 4 personen maar 1 wasabi en 2 soya saus, iets wat weinig.

Dennis
7 July 2022

Goede prijs-kwaliteit. Op tijd bezorging. Lekkerrrr

Sas
1 July 2022

Bezorger 40 minuten te laat… vervolgens ook nog is geen wisselgeld bij

Catheleine
1 July 2022

Wederom erg lekker, vooral met die actie van een gratis rol!

Joost
30 June 2022

Was lekker, maar twee uur wachten is wel lang. Gelukkig werden we gebeld en kregen we een extra snack. Het wachten waard.

Margo
30 June 2022

Alles was weer top!

Stephanie
26 June 2022

Heerlijke verse sushi!! Werd mooi op tijd bezorgd! Zeker voor herhaling vatbaar!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Stephanie
26 June 2022

zeker een aanrader!

Karin
26 June 2022

Op de gewenste tijd geleverd en het eten was erg lekker! Zeker voor herhaling vatbaar.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

E
24 June 2022
Mvdk
23 June 2022

Vragen ze expliciet welke saus wil je bij je ebi Fry. Netjes aangegeven doe maar chili. Vervolgens geen saus.. Jammer, zeker omdat het niet de eerste keer is dat ze het zo doen.

Dave Deckers
19 June 2022

Bedankt voor het belletje en de service. Ondanks te laat, super opgelost. Wordt gewaardeerd.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Annette
19 June 2022

Het was weer helemaal top! Lekker sushi en op tijd bezorgd.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Familie Rijkers
19 June 2022

Zoals vorige keer prima verzorgd, mooi op afgesproken tijd gereed in nette verpakking wat zo rechtstreeks ook tijdens feestje gepresenteerd kan worden.

Catheleine
11 June 2022

Heerlijke sushi, krakend vers en erg lekker!

Marjan
11 June 2022
Wilmavandeweem@gmail.com
6 June 2022

Super vers, echt heerlijk

Vos
6 June 2022

Vers en goede kwaliteit, heerlijk gegeten! Vooraf besteld en op gewenste tijd geleverd.

Judith
6 June 2022

Het was weer heerlijk.

Bob
5 June 2022

Lekker en vers

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Kelsey relou
3 June 2022

Heerlijk genoten van de Spring box samen met n vriendin! Zeker voor herhaling vatbaar! Super snelle bezorging,zelfs eerder dan de afgesproken tijd. Complimenten!

M
1 June 2022

Was later dan verwachte tijd

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Mike
30 May 2022

Heerlijke sushi en de bezorging kwam stipt op tijd. Hier ga ik vaker bestellen.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Chivano
29 May 2022
Lars
29 May 2022
FamilieT
28 May 2022

Duidelijke website, vriendelijke snelle levering. Smaakt erg vers en ziet er mooi uit. Voor ons in verhouding weinig gember en sommige rollen vielen snel uit elkaar.

Linschooten
28 May 2022

Heerlijk vers en genoeg👍

Laura
27 May 2022

Heerlijke verse sushi, perfect op tijd bezorgd in Grave

Vos
26 May 2022
Myrthe
23 May 2022
Marcel
15 May 2022

Over het algemeen een goede indruk. Keurig op tijd geleverd. De smaken zijn goed. Echter de crispy garnaal is niet meer crispy binnenin. Te vroeg gemaakt? Ook het aantal stokjes (2 setjes), Wasabi en gember bij 82 stuks totaal vinden we aan de krappe kant. De Sashimi was erg goed.

Marieke
14 May 2022

Heerlijke Sushi!

Jim Broeren
14 May 2022

Smaakvolle en gevarieerde Box. Met zorg en aandacht samengesteld. Voor herhaling vatbaar.

Pur
14 May 2022

De ingredienten zijn vers, sushi is smaakvol, maar veel te veel rijst. Verhouding met vulling klopt niet. Bezorging was keurig op tijd en er werd zelfs even gebeld toen men het huisnummer niet kon vinden.

Marieke
11 May 2022

Al twee keer hier besteld. Beide keren is de bestelling precies op de gewenste tijd bezorgd. Lekker sushi, aanrader!

Heidi de Man
8 May 2022
Juud
8 May 2022

Heerlijk verse sushi.

Berents
8 May 2022

Gaan we vaker doen. Het was heerlijk

Angelique vd Cammen
8 May 2022

Bestelling stond netjes klaar bij ophalen. Vriendelijke mensen En super lekkere sushi en meer als voldoende Echt een aanrader.

J.Mol
7 May 2022

Het wordt saai, Alweer kakel verse. Heerlijke sushi laten bezorgen. Snelle levering en vriendelijke bezorger. Ik zeg bestellen maar. Tot de volgende keer!

Ria Linden
7 May 2022

Het was weer heerlijk!

Vis
2 May 2022
Catheleine
30 April 2022

Heerlijke sushi en dumplings!

Suus
25 April 2022

Het was wederom erg lekker, de bezorging prima op tijd en de warme producten waren nog goed warm. Enige kleine kritiekpuntje, ik had alleen chilisaus besteld en kreeg uiteindelijk 1 bakje en de rest waren andere sauzen. Geen dealbreker, maar gewoon jammer.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Sandra Kremers
24 April 2022

Het was heel lekker. We kregen er gember, wasabi en sojasaus bij. Dat is leuk maar wij houden niet van gember en wasabi. Dus dat was overbodig. Zet het als keuze optie op de website. Wij hadden de sushi box van 35 euro. We wisten niet dat het voor 4 personen was dus het was vrij veel voor 2 personen. Het stond ook niet vermeld op de website dat het voor 4 personen is. Verder was het prima, lekkere hapjes en zeker voor herhaling vatbaar.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Sas
23 April 2022

Het was heerlijk! Bezorging al binnen 20 minuten… top dus !

B Janssen
22 April 2022

Vandaag voor de eerste keer besteld! We kunnen niets anders zeggen dan dat het SUPER lekker en vers was. Snelle bezorging en hele nette service. We zijn blij ontdekte te hebben dat we eindelijk sushi kunnen bestellen in de buurt hier.

T. Noorloos
22 April 2022

Het was weer een feest, heerlijk gegeten en zo keurig op de afgesproken tijd!!

C.
20 April 2022

Smaakt heerlijk, snelle service! Sommige rollen waren niet helemaal strak gedraaid waardoor ze sneller uit elkaar vielen. Dat was het enige minpuntje.

J.Mol
18 April 2022

Ons nieuwe sushi adres! Super vers, smaakvol en snelle levering, tot de volgende keer!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Femke
15 April 2022

Heerlijk gegeten. Alles is vers. Enige verbeterpuntje zou zijn dat er op de site of app verteld wordt wat er precies in elke sushi voor ingredienten zitten.

Sjors
14 April 2022

Heerlijk gegeten en perfect op tijd bezorgd. Voor herhaling vatbaar!

Loes
13 April 2022

Snelle bezorging, warme gerechten nog goed warm. Erg lekker gegeten!

Michelle Gerritsma
11 April 2022

Er was iets mis gegaan met de bestelling maar ze hebben het super netjes opgelost! Top! En de beste sushi!

Bonnikhorst
9 April 2022

Heerlijk gegeten en de bestelling kwam mooi op tijd. Vooral de soft shell sushi is een aanrader!

Kelsey Relou
8 April 2022
Renske
8 April 2022
Anka
4 April 2022

Bestelling was prima op tijd geleverd. De sushi zag er netjes uit en smaakte goed, rijst was wel iets aan de plakkerige kant. Er was weinig gember meegeleverd.

Reaction from De Sushi Chef

Beste klant, Allereerst willen wij u bedanken voor uw bestelling en uw beoordeling. Het spijt ons te horen dat er te weinig gember hij zat. Wij doen er altijd 1 bakje gember (verhouding van de bestelling). Mocht u in het vervolg een extra bakje willen ontvangen kunt u dit aangeven en houden wij daar rekening mee. De reden dat de rijst plakt is om de rollen niet uit elkaar te laten vallen. Deze verhoudingen zit hem in de suikers en azijn. Kan zijn dat het aan de kooktijd ligt. Maar in principe is dat ook afgestemd. Deze zijn altijd hetzelfde. Wij hopen u voldoende te hebben geïnformeerd en zien u graag een volgende keer terug bij ons👨🏼‍🍳

Wendy
3 April 2022

Precies op tijd geleverd en heerlijk gegeten. Zeker een aanrader en we gaan vaker bestellen

Wouter
2 April 2022
Jenifer
31 March 2022

Het was heerlijk, netjes verzorgd en mooi op tijd!

shannen
30 March 2022

DE-LIS-JUS

Gijs
27 March 2022

Smaakte goed!

Sandra
27 March 2022

Was heeerlijk 😜👌

Kaat
25 March 2022

Buitengewoon goed verzorgd en lekker eten hier- thanks!

Robert
25 March 2022

Hartelijk dank voor de heerlijke sushi. Prima optijd bezorgd en zag er allemaal super uit ! Zeker voor herhaling vatbaar!

Iris van Gemert
23 March 2022

Super lekker!

Ronald damen
23 March 2022

Smaakt heerlijk echt een aanrader

ronald verbeeten
20 March 2022

lekkere sushi en goede communicatie over bezorging 👌

Kim
20 March 2022

De sushi was lekker, maar de sojasaus en stokjes ontbraken. Hierdoor smaakte het echt minder lekker en konden we er minder van genieten. De afstand is net te groot om terug te gaan en ze alsnog te halen. Jammer!

Reaction from De Sushi Chef

Beste klant, Wat spijtig om te horen dat wij de stokjes en soja saus vergeten zijn erbij te doen. Dit is waarschijnlijk door de drukte vergeten.. Ons excuus hiervoor! Mocht u ons uw gegevens sturen dan zorgen wij bij de volgende bezorging dat wij er iets extra’s bij doen om u te compenseren. Met vriendelijke groet, Team sushi chef

Dave
20 March 2022

Vooral de softshells zijn echt subliem. Dit ondanks de aanzienlijke meerprijs. Het was echt lekker. Zeker voor herhaling vatbaar. Doen helaas niet mee aan een spaarprogramma of historisch besteloverzicht.

Wilco
20 March 2022

Heerlijke sushi. Goede aanwinst voor Mill!

Karin
20 March 2022

Lekkere sushi en bezorging zeer op tijd.

P
19 March 2022

Erg goede sushi! Verse producten, dat proef je. Blij dat ze in Mill geopend zijn en ook in Wanroij bezorgen. :)

Dennis te Boekhorst
19 March 2022

Goede sushi en sashimi. Op tijd gebracht.

E K
18 March 2022

Super lekker

Esther
17 March 2022

Heerlijk verse sushi, maar ook de warme snacks waren een lekkere afwisseling. Op tijd bezorgd.

Theo
16 March 2022

Wij hebben genoten van de sushi box. Smaakvol, op tijd en alles erop en eraan. Zeker voor herhaling vatbaar, een aanrader!!

Nicky roborgh
14 March 2022

Super lekker! Toen het bezorgen wat langer duurden door de drukte netjes even gebeld. Enigste puntje van verbetering vind ik dat er geen soya saus wasabi of stokjes bij zat. Voor 90 euro verwacht je op zijn minst was soya saus. Verder prima zou sws nog een keer bestellen!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Reaction from De Sushi Chef

Goed om te horen dat onze sushi goed beviel! Onze excuses voor het niet leveren van chopsticks etc dit hoort er normaal gesproken bij geleverd te worden.

Ellen
14 March 2022

Het was heerlijk!

Mark
13 March 2022

Lekker eten, sushi chef had netjes gebeld dat ze iets later dan gepland waren. Was het wachten echter dubbel en dwars waard. Lekkere sushi

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Tom Giesbers
13 March 2022
Laura
12 March 2022

Heerlijke verse sushi van formaat!

Roger
12 March 2022

Perfect verzorgd heerlijk vers …….. aanwinst hier 👌 prijs ook prima!

Geert-Jan
12 March 2022
Riza
12 March 2022

Super lekker.

Annette
12 March 2022

Helemaal top! Lekkere verse sushi, heerlijk gegeten!

Mo
12 March 2022

Box A, Heerlijk, en meer dan genoeg voor 2 personen, en op tijd geleverd Zeker een blijvertje.👍

Marieke
12 March 2022
Thijs
12 March 2022
Femke
11 March 2022

Lekkere sushi en precies op tijd bezorgd. Voor herhaling vatbaar!

Ilse, Chantal en Wendy
10 March 2022

Het was heerlijk!

Evelien
10 March 2022

Sushi was heerlijk. Echt genoten. Erg vers en goede smaaksensatie. Aanrader

Petra Kotkamp
9 March 2022

Zeer goed en precies op tijd. Was echt genieten van de heerlijke sushi

Daisy
9 March 2022
D
7 March 2022

Was lekker, alleen vielen een aantal sushirollen uit elkaar. Bezorging precies optijd.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Reaction from De Sushi Chef

Wat vervelend om te horen! Onze rollen horen zeker niet uit elkaar te vallen. Wij letten hier nauwkeurig op en hopen dit de volgende keer te voorkomen! Team De Sushi Chef

Van kessel
7 March 2022

Wat een lekkere sushi. Bij het ophalen van de bestelling was deze nog niet klaar en daar heb ik nog een kwartier op moeten wachten. Maar dat was het zeker waard. Fijn dat er nu in de buurt ook sushi afgehaald en bezorgd kan worden.

Moniek Nabuurs
7 March 2022

Heerlijk gegeten!! Ivm met drukte een kwartiertje later dan gepland, maar werd wel goed op de hoogte gehouden hiervoor. Met mail volg je bestelling!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Sjang
6 March 2022

Heerlijk

Lin
6 March 2022

Super verse sushi. Heerlijk! Netjes gecommuniceerd dat de bestelling wat vertraagd was vanwege drukte.

Marcel de Bruijn
6 March 2022

Heerlijk verse sushi. Voor herhaling vatbaar.

Michelle
6 March 2022

Heerlijk verse en smaakvolle sushi, zeker een aanrader!

Myrthe
5 March 2022

Hele lekkere sushi en fijn contact!

Eva
4 March 2022

Lekkere sushi en aardig personeel. Bestelling stond op tijd klaar.

Tom
4 March 2022
Gw
4 March 2022

De sushi is erg lekker, voldoende keus en het is goed verzorgd

Margo
3 March 2022

Alles was top, er was rekening gehouden met allergieën. 👍🏽

Myrthe
2 March 2022

Ontzettend lekker gegeten!

Marjan
2 March 2022
Christien
2 March 2022

Smakelijke sushi. Goede service.